Facebook Youtube Instagram

Módna show 26. 10. 2022, Divadlo Púchov

27.10.2022

Naša Fakulta priemyselných technológií v Púchove a Spojená škola Púchov pripravili vo vzájomnej spolupráci druhý ročník podujatia, ktoré bolo lahôdkou pre všetkých milovníkov módy a výtvarných, odvážnych kreácií. V priestoroch púchovského divadla sa na móle predstavili so svojimi tematickými odevnými kolekciami študenti obidvoch škôl a potvrdili, že sú nielen talentovanými tvorcami, ale svoje originálne modely dokážu aj na profesionálnej úrovni odprezentovať. Spestrením programu boli hudobné vystúpenia žiakov ZUŠ a strhujúce tanečné choreografie dievčat z CVČ Včielka.

Program Módnej show vyvrcholil veľkolepou prezentáciou kolekcií absolventov našej fakulty. Ing. Karolína Agricolová sa predstavila s víťaznou kolekciou spoločenských šiat, s ktorou získala hlavnú cenu súťaže Módny návrhár 2020 a Bc. Ján Kopčák očaril všetkých prítomných svojou kolekciou nádherných svadobných šiat.

Ďakujeme všetkým tvorcom, koordinátorom, modelkám, modelom a ostatným účinkujúcim za krásny a strhujúci zážitok. Všetkým, ktorí prijali pozvanie a prišli, ďakujeme za podporu a výnimočnú atmosféru, ktorú svojou prítomnosťou pomohli vytvoriť.




Návrat na aktuality