Facebook Youtube Instagram

Študent- brigádnik pre SMTE na oddelení vývoja autopoťahov (Trim department)

20.05.2024

Adient je celosvetovým lídrom v oblasti automobilových sedadiel. S približne 70 000+ zamestnancami v 29 krajinách spoločnosť Adient prevádzkuje viac ako 200 výrobných/montážnych závodov po celom svete. Vyrábame a dodávame automobilové sedadlá pre všetky veľké automobilky. Naše odborné znalosti zahŕňajú každý krok procesu výroby automobilových sedadiel – od kompletných sedadlových systémov až po jednotlivé penové, čalúnené a kovové komponenty. Vďaka našim integrovaným vnútropodnikovým zručnostiam dokážeme naše produkty dostať od výskumu a dizajnu až po konštrukciu a výrobu – a na milióny vozidiel ročne. (www.adient.com.)

 

V Trenčíne Adient prevádzkuje najväčšie automotive vývojové centrum na Slovensku. Viac ako 400 zamestnancov zabezpečuje kompletný vývoj a rozsiahly testing autosedadiel najznámejších výrobcov áut.

 

Koho hľadáme a aké budú tvoje povinnosti?

Hľadáme aktívneho, ambiciózneho študenta, zapáleného pre prácu s textilnými materiálmi, ktorý bude spracovávať tému Podpora SMTE pri zbere a spracovaní dát o vinyle a koži, vypracovanie regresných analýz, “fresh eyes” pohľad na existujúce nástroje /databázy, knowhow dokumentácia a pod./ a ich optimalizácia.

Je potrebná komunikatívna znalosť anglického jazyka.

 

Brigáda bude organizovaná počas min. 3 mesiacov. Pracovné hodiny budú upravené flexibilne podľa dostupnosti študenta.

 

Kde sa budeme stretávať?

V Trenčíne, v našom vývojovom centre v priemyselnom parku.

 

Zaujali sme ťa?

Prihlás sa tu: R-22769  Careers at Adient (myworkdayjobs.com)

 

Tešíme sa na teba.




Návrat na aktuality