Facebook Youtube Instagram

III. ročník futbalového turnaja

15.12.2017

V poradí 3. ročník Turnaja o pohár dekanky FPT v Púchove sa uskutočnil 05. 12. 2016 v telocvični Gymnázia v Púchove, pri príležitosti 5. výročia okupačného štrajku študentov FPT.

Futbalový turnaj otvorili výkopom dekanka FPT v Púchove prof. Darina Ondrušová a spoločne s rektorom TnUAD doc. Jozefom Habánikom, ktorý nás poctil svojou návštevou a odohral aj úvodný zápas medzi tímami FC Montmorillonit a Politici. Okrem spomínaných tímov sa turnaja zúčastnili aj tímy Gentlemen, Ružový jednorožec a Zadveevrá.

Hráči prihlásených družstiev podávali vynikajúce výkony. Z prvého miesta sa nakoniec tešilo družstvo FC Montmorillonit, ktorému v poslednom zápase o víťazstvo stačila remíza s tímom Gentlemen.

Na 3. mieste sa umiestnil tím Ružový jednorožec. Hlavnou trofejou bol putovný pohár dekanky FPT. Najlepším strelcom sa stal Andrej Pišta z tímu FC Montmorillonit.

Po ukončení zápasu sa v areáli FPT vypustilo 5 balónov šťastia k 5. výročiu okupačného štrajku študentov FPT a podával sa výborný guláš s pivom.

Tešíme sa na vynikajúce športové výkony opäť o rok.

 

Poradie tímov:

 

1. FC Montmorillonit

2. Gentlemen

3. Ružový jednorožec

4. Zadveevrá

 

5. Politici




Návrat na aktuality