Facebook Youtube Instagram

Pevnina detstva

Viceprimátor mesta Púchov, Roman Hvizdák, spoločne s detským domovom Púchov, vyhlásili v rámci prvej fázy projektu PEVNINA DETSTVA dobrovoľnícku brigádu na rekonštrukciu múrika a oplotenia pred areálom detského domova.

 

Tejto akcie sa v dňoch 19. 09. - 29. 09. 2016 aktívne zúčastnili aj zamestnanci a študenti Fakulty priemyselných technológií v Púchove, ktorá je partnerom projektu. Dobrovoľníci pod vedením autora a hlavného koordinátora projektu postupne očistili a skrášlili plot a múrik. V ďalšej fáze bude vytvorený informačný priestor pre prezentáciu rôznych mestských združení a subjektov, ktorého súčasťou bude aj prezentácia FPT v Púchove, TnUAD.

 

Poslednou fázou projektu bude usporiadanie súťažnej prehliadky výtvarných diel s názvom Krídla fantázie.



Autor, realizátor a koordinátor celého projektu: Roman Hvizdák

Pod záštitou: Mesto Púchov

 

Koncepcia projektu:

  1. Kompletná rekonštrukcia múrika a plota, areál Detského domova v Púchove.
  2. Vytvorenie informačného priestoru na plote Detského domova slúžiaceho na prezentáciu svojich aktivít a dôležitých činností rôznych združení: napr. Dobrovoľník Mesta Púchov, detský domov, CVČ Včielka, ZUŠ Púchov, Fakulta priemyselných technológii v Púchove a iné.
  3. Zorganizovanie úspešnej celoslovenskej súťažnej prehliadky výtvarných diel pod názvom KRÍDLA FANTÁZIE.
  4. Partneri projektu: Mesto Púchov - Dobrovoľník Mesta Púchov, Detský domov, CVČ Včielka, ZUŠ Púchov, Fakulta priemyselných technológii v Púchove a iné organizácie.
  5. Mediálni partneri: PuTv - TV Považie, Púchovské Noviny, My a iné.
  6. Generálny partner a projekt finančne podporili: Nadácia SPP